2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Son yolculuklarına uğurlandılar

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 3 gençten 2'si bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.


Bafra'da dün meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği feci trafik kazasında hayatını kaybeden Özden Kılıç (25) ve Alp Arslan'ın (25) cenazeleri evlerinden alınarak Bafra İshaklı Merkez Ulu Camisi'ne getirildi. Gençlerin cenaze namazı öğlen namazını müteakip kalabalık bir cemaat ile kılındı. Her iki gencin cenazesi Bafra Asri Mezarlık'ta birbirine 100 metre mesafede defnedildi. Defin esnasında arkadaşları, iki mezarlık arasında, arkadaşlarını son yolculuklarına uğurlamak için adeta mekik dokudu.


Olayın şokunu üzerlerinden atamayan gençler, üzüntülerini birbirlerine sarılarak, ağlayarak paylaştılar. Balıkesir'de polislik görevi yapan Özden Kılıç'ın ağabeyi Burak Kılıç, 8 ay içerisinde babasını ve kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.
Öte yandan, Ankara'da vatani görevini yapan Alp Arslan'ın kardeşi Ümit Arslan da ağabeyinin ölüm haberi üzerine büyük bir üzüntü yaşadı. Cenazede Baba Fahri Arslan ve tek kalan oğul Ümit, birbirlerine sarılarak teselli olmaya çalıştı.
Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Ferhat Tuna'nın Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bafra'da çok sevilen ve herkesin tanıdığı iki gencin cenazesine çok büyük bir kalabalık katıldı. Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eski Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan da katıldı.


Öte yandan, trafik kazasında hayatını kaybeden 3. genç İsmail Akbaba'nın cenazesi de dün Bafra Tütüncüler köyünde toprağa verilmişti. İsmail Akbaba'nın babası kanserden, kardeşi de 5 sene önce trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 17:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?