4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Sosyete Pazarı'nda hırsızlık

SOSYETE PAZARI'NDA HIRSIZLIK

Samsun'da kurulan Sosyete Pazarı'nda bir kadının çantasından cep telefonunu çaldığı iddia edilen sabıkalı genç kız gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Anafartalar Caddesi'ne kurulan Sosyete Pazarı'nda meydana geldi. Duygu E. (18), hemşire Güner Ş.'nin (24) çantasındaki cep telefonunu çalıp yanında bulunan N.G.'ye (12) verdi. N.G. cep telefonu ile kaçarken, çantayı kurcalamaya devam eden Duygu E. Güner Ş. tarafından fark edilip yakalanarak polise teslim edildi. Yapılan araştırma sonucu, cep telefonu olay yerine yakın bir yerde çay ocağına atılmış olarak bulundu. Hırsızlık suçundan suç kaldı bulunan Duygu E., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine teslim edildi.

Polisteki sorgulanması tamamlanan Duygu E., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Firarda olan ve hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının bulunduğu öğrenilen N.G.'nin ise hırsızlık yaptığı için ailesinden alınıp yerleştirildiği yurttan kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 16:44:04
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 16:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?