3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

SP'den yüzde 50 zam vaadi

SP'DEN YÜZDE 50 ZAM VAADİ

Saadet Partisi (SP) Samsun Milletvekili adayı Hasan Bayram Var, "Saadet Partisi iktidarında çalışanlarımızın ücretleri iyileştirilecek, işçi, memur ve emekliye yüzde 50 zam yapılacak" dedi.

SP Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve milletvekili adaylarının katıldığı basın toplantısında SP'nin seçim beyannamesi açıklandı. SP'nin ekonomik modelinin üretime dayandığını belirten Milletvekili Adayı Hasan Bayram Var, "Üretim aşamasında çiftçiyle vergisiz motorin temin edilecek, diğer temel giderlerin temininde destek verilecek. Eğitim alanında milli ve manevi değerlerimize bağlı bir eğitim sistemi kurulacak. İmam hatiplerin orta kısımları yeniden açılacak. Engellilerin karşılaştığı engeller kaldırılacak. İstihdam imkanları artırılacak, kamuda açık kontenjanlar doldurulacak. Dış politikamız yeniden düzenlenecek. SP, AB'yi bir modernleşme projesi olarak görmemektedir. Dayatılan AB sürecinden hemen çıkılacak. AB ile eşit şartlarda ikili ilişkiler içinde olacağız. Hukukun üstünlüğü sağlanarak, nimet-külfet paylaşımında adalet tesis edilerek Türkiye yaşanabilir bir ülke haline getirilecek" diye konuştu.

12 Haziran seçimlerinde verilen karar ile ya sorunlara çözüm üreten bir iktidarın belirleneceğini, ya da sorunları üretenlerin iktidarlarının devam edeceğini ifade eden SP Samsun İl Başkanı Hasan Öztürk, "Türkiye'nin dünya ölçeğinde güçlü ve vatandaşlarının refah içerisinde yaşamasını sağlamanın, tarihimizin şanlı ve asil mirasını geleceğe taşıyabilmenin Milli Görüş'ün iktidar olmasıyla mümkün olacağını biliyoruz. Biz sanal olarak güçlü gösterilen değil, gerçekten güçlü ve lider bir Türkiye istiyoruz. Türkiye'nin küresel projelerdin piyonu değil, D-8'in kuruluşunda olduğu gibi yeni bir dünyanın kurucusu olması gerektiğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

SP'DEN YÜZDE 50 ZAM VAADİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 12:03:01
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 17:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?