2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SP'nin Büyükşehir adayı Şengül

Saadet Partisi (SP), Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayını Avukat Hasan Tahsin Şengül olarak açıkladı.


Amisos Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına SP Genel Başkan Yardımcısı Eski Devlet Bakanı Ahmet Demircan, SP İl Başkanı Nuri Başar, İlkadım İlçe Adayı Cengiz Zor, Canik İlçe Adayı Arif Özkurt ve partililer katıldı. SP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Demircan, yerel seçimleri önemsediklerini, demokratikleşme sürecinde önemli bulduklarını kaydetti. Hükümete eleştirilerde bulunan Demircan, maneviyatçı, anti emperyalist, milli ve haktan yana olduklarını kaydetti.
İl Başkanı Nuri Başar, Büyükşehir Belediye Baştanı adaylarının en iyi hizmet için halkın karşısında olduğunu ifade etti. Adaylığı açıklanan Avukat Hasan Tahsin Şengül, şehirde ortak akılla hareket ve şehri ileri taşımak için aday olduğunu, Samsun'u Türkiye'nin ve dünyanın gençlik başkenti olarak değerlendirdiklerini vurguladı.


Samsun'da tem adama dayalı idare sistemini ortadan kaldıracaklarını, seçildikleri andan itibaren ise parti rozetini çıkaracaklarını dile getiren Şengül, "Samsun kavgaların şehri olmamalı, tabela belediyeciliğine teslim edilmemelidir. Şehrimizi yağmurda oluşan seller, yüzme bilmeyen insanımızın da sokaklarında ana caddelerinde rahatlıkla gezebildiği yapıya kavuşturacağız. Yönetimde şeffaflık, birlikte yönetim, doğrunun yanında yer almak, tarafsızlık, adalet eşitlik, kavgacı belediye anlayışından uzak önce insan mantığını ön planda tutuyoruz. Hz. Ömer'in şahsi işlerini yaparken devletin mumunu söndürüp kendi mumunu yakması gibi biz de şahsi işlerimizi yaparken belediyenin imkanlarını kullanmayacağız" dedi. Daha sonra adaylar ve parti yöneticileri basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keskin hüseyin IP: 88.66.110.xxx Tarih : 18.02.2009 23:48:02

saadet PARTISI SAMSUNDA OY ALAMAYACANI BILIYOR AMA YINEDE ADAY GÖSTERIYOR:MAKSAT AK PARTIYE MUHALEFET OLSUN;INANIN BUNLARIN YAPTIGI MUHALEFETI CHP YAPMIYOR AK PARTIYE NE GECECEK ELLERINE BILMIYORUM ,AMA MILLETIMIMIZ BUNLARA EN IYI CEVABI VERMESINI BILIR.BEKLEYELIM 29 MARTI GÖRELIM,HAYIRLISI OLSUN