6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Spor okullarında mezuniyet coşkusu

İlkadım Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda 2007-2008 Dönemi Kış Spor Okulları’nın mezuniyet töreni yapıldı.

2 bin 300 sporcunun bulunduğu kış spor okulları mezuniyet törenine AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yeşil ve çok sayıda sporcu velisi katıldı.

Hizmetlerin en güzelinin insan faydasına sunulan çalışmalar olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Görev süremiz içerisinde çok hizmetler yaptık. Ama en çok haz duyduğum hizmetlerden bir tanesi de çocuklarımızın ve gençliğimizin hizmetine açtığımız spor salonu oldu. Çocuklarımız kış spor okullarımızda spor eğitimlerinin yanı sıra spor ahlakı ile de yetişti. Velilerin, çocuklarının sportif faaliyetlerine göstermiş olduğu ilgi ve yakınlık bizleri son derece mutlu ediyor. Bu düşünceye sahip olan ve çocuklarının sağlıklı bir birey olarak yetişmesi için gayret gösteren tüm velilerimizi kutluyorum” dedi.

Hizmete açılan spor tesisi ile İlkadım’ın çiçek tarlasına dönüştüğünü ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, “İlkadım Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. İçerisinde sportif bir çok aktivitenin yapılabildiği çok kapsamlı bir spor tesisi inşa etmiş. Bu yapılan hizmetler sözünü verdiğimiz, hayalini kurduğumuz eserlerdir. Bu mekan çocuklarımızın ve ailelerimizin hoşça vakit geçirebildiği spor imkanlarından faydalanabildiği eğlence merkezine haline gelmiş. Sizden bir tek ricam var. Milletvekillerimizin ve Belediye Başkanlarımızın bu şehir için yaptıklarına sahip çıkın bu bize yeter” diye konuştu.

Konuşmaların ardından basketbol, judo, tekvando, cimnastik, satranç, masatenisi, badminton spor dallarında yıl içersinde başarı elde eden sporculara hediyeleri verildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 17:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?