2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sporculara kaymakamdan ödül

İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, boks ve atletizm spor dallarında Türkiye şampiyonu olan sporcuları eşofmanla ödüllendirdi.


Atletizm spor dalında 16 yaş altı Türkiye birinciliği bulunan Musa Tüzen ve Barış Uyar, boks spor dalında 18 yaş altı Türkiye birinciliği olan ve kardeş olan Muhammet Aydın ve Bünyamin Aydın, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan'ı ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı sporcular ve öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Zafer Orhan, Samsun'da spor olarak büyük yeteneklerin olduğunu ve bunun çoğunluğunun okullarda bulunduğunu söyledi. Zafer Orhan, bu yeteneklerin ortaya çıkarılıp Samsun ve Türkiye'nin sporuna kazandırılması gerektiğini belirtti. İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, ziyaretlerinden ve başarılarından dolayı sporcu gençlere eşofman takımı hediye etti.


Ziyarete Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Müdürü Adanan Özdemir, Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü İsmail Acar, Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Halcı ve Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Arif İmamoğlu da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 19:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?