19
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

SSK'lının çilesi alın yazısı oldu

Samsun’da SKK Hastaneleri ile anlaşmalı eczanelerden ilaçlarını almak isteyen yüzlerce kişi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın eczanelere gönderdiği seri numaraları ile sağlık karnelerinin üzerindeki seri numaraların birbirini tutmaması nedeniyle ilaçlarını alamadı.

Yüzlerce kişi ilaçlarını alabilmek için beklerken, sağlık karnesindeki seri numaralarını değiştirmek isteyenler, Sigorta İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruk oluşturdu.

SKK Hastaneleri’nin Sağlık Bakanlığı’na devredilmesi ve ilaçların serbest eczanelerden alınmaya başlamasıyla rahatlayan SSK’lılar, sağlık karnesinin üzerindeki seri numaraları ile eczanelere gönderilen seri numaralarının birbirine uymaması nedeniyle ilaçlarını alamadıklarını belirtti. Sağlık karnesi üzerindeki seri numaralarını değiştirmek isteyen yüzlerce SKK’lı, Sigorta İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sigorta İl Müdürü Murat Aydın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın eczanelere gönderdiği programda bazı SKK’lıların sağlık karnesindeki seri numaralarının tutmadığını ancak bu sorunun en kısa zamanda halledileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 17:23:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?