2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Stabilize yol çalışmalarına devam...

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başlatılan stabilize yol çalışmaları hızla sürüyor.

Vezirköprü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce başlatılan 55 kilometrelik Develan, Kuyumcu, Yolpınar grup yolu stabilize yol çalışmalarını yerinde incelemek üzere Yolpınar Köyüne giden AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Kemal Yaman, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Kurt, Kaşif Kurtoğlu ve Ali Çayır, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yolpınar köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Kemal Yaman ve İl Genel Meclis Üyeleri, köylülerin sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Kemal Yaman, "Köylülerimizin bu yol sevinci bizleri çok mutlu ediyor. Bu hizmetler devam edecektir" dedi.

Sarıdibek-Tahtaköprü grup yolunda dere yataklarının sanat yapılarının yapım çalışmalarının devam ettiğini, sanat yapılarının bitmesiyle 25 kilometrelik stabilize yol çalışmalarına başlayacağını söyleyen Yaman, 35 kilometrelik Susuz-Darıçay grup yolunun stabilize yol çalışmalarına ise bu yıl içersinde başlanacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 12:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?