2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

STSO Meclisi toplandı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Adnan Sakoğlu, "6 bin küsur üyenin namusunu kendi namusumuz bilme adına, sizlerin başını hiçbir zaman öne eğecek en küçük bir kusur yapmama adına çok hassas bir çalışma yaptık" dedi.


Samsun TSO, seçimden önce son meclis toplantısını TSO Davut Altan Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıda Sayman Üyesi Tahsin Kosif tarafından ocak ayı gelir ve gider tabloları açıklandı. Gündem maddeleri meclis üyelerine sunuldu. Katılımın yeterli olduğu toplantıda Başkan Adnan Sakoğlu, yönetim kurulu adına meclis üyelerine 4 yıl boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Seçim sürecinin başlamasından bugüne kadar yönetim kurulunun hassas olduğu TSO'ya yakışır şeffaf, demokratik bir ortamda seçimin gerçekleşmesi gerektiğini belirten Sakoğlu, "Bu yönetim kurulunu 4 yıl boyunca hiçbir zaman doğrudan ayrılmama adına, sizlerin verdiği güvene ve desteğe layık olmak için en hassas çalışmayı öne çıkartmak adına, tüm 6 bin küsur üyenin namusunu kendi namusumuz bilme adına, Samsun'u sosyoekonomik noktada en üst düzeye çıkma adına, TSO'yu her platformda layık olduğu şekilde temsil etme adına ve sizlerin başını hiçbir zaman öne eğecek en küçük bir kusur yapmama adına çok hassas bir çalışma yaptık. Sizler bizlere olağanüstü destek verdiniz" diye konuştu.


Tüm üyelerin, ilgili meslek kuruluşlarında ve meslek kurumlarında kendilerini temsil edecek meslek komiteleri üyelerini seçeceklerini belirten Adnan Sakoğlu, şunları söyledi: "Seçilen bu üyeler de meclis başkanını ve yönetimini seçecek. Ben ve arkadaşlarım meslek kurulu üyelerin sağduyusuna inanıyoruz. Sonuçta sağduyu kazanacaktır. Bu süreçte kırmadan dökmeden demokratik bir zeminde yarış istiyoruz. Bu yarış içerisinde gerçeklerin konuşulmasını istiyoruz. Sonunda kazanan TSO ve Samsun olacak. Buraya seçilen insanlar takdir edilmelidir.

Sizlere teşekkür ediyorum. 4 yıl boyunca bizlere destek verdiniz. Topyekun bize destek verdiniz. Bizim için en büyük mutluluk budur. Biz önce Allah'a, sonra doğru inanan insanlara inanan bir kuruluşuz. Hep doğruların yanında olduk ve çalıştık. Yeni seçilecek arkadaşlarla birlikte bu meclis çok daha iyi şeyler yapmaya hazır olacaktır. Seçilen ve seçilecek meclisten hazırlanan projeler başarılı çalışmalar yürüterek gerçekleştirilecektir. Buna inancım tamdır. Sağduyunun galip geleceği inancım sonsuzdur."

İha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 18:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?