6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Suat Kılıç muhtarlarla buluştu

AK Parti Samsun Milletvekilli Suat Kılıç, partisinin Terme İlçe Teşkilatı ve muhtarlar bir araya geldi.


Soğancılar Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Adem Erbay, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Terme Hüseyinmescid Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar, partililer ve muhtarlar katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç yaptığı konuşmada, Terme'de 5 yıl daha hizmet yolculuğuna devam edeceklerini, AK Parti'nin adayı herkesin adayı olduğunu ve önde olan kişiler değil AK Parti bulunduğunu söyledi. Suat Kılıç, "4 yıl önceki yerel ve genel seçimlerde AK Parti'nin yüzde 60 olan başarısı bu seçimlerde daha da büyük başarıyı yakalayacaktır. Bugüne kadar AK Parti çatısı altında görev yapan isimler ne bir başka partiden ne de bağımsız aday olması söz konusu değildir. AK Parti çatısı altında hizmet veren isimler bundan sonra da AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya devam edecektir. Aday belirleme süreci partide kırgınlığa yol açmaz. Tekrar aday olanlar adayımız olarak, aday almayanlar ise belirlenen ismin arkasında durarak hizmet yarışındaki yerini alacaktır. Hepimiz aday olan kişinin arkasında adam gibi durmakla yükümlüyüz. Önemli olan AK Parti'dir. Şahıslar AK Parti'nin önünde değildir" dedi.


Terme'de yaptıkları hizmetlere de değinen Kılıç, "Terme'yi devlet hastanesine kavuşturan AK Parti'dir. Terme'yi Anadolu Lisesi'ne kavuşturan AK Parti'dir. Terme'yi tersane bölgesi haline getiren AK Parti'dir. Terme'nin otogarını, köy yollarını ve içme sularını yapanda AK Parti'dir. Bundan sonrada Terme'de yeni bir otogar yapacak olan, doğal gaza kavuşturacak olan ve Terme'de yeni bir Adalet Sarayı inşa edecek olan yine AK Parti olacaktır. Termeli kardeşlerim hizmetin adresini biliyor. O adres AK Parti'dir. Termeli kardeşim hizmetin ismini biliyor. Hizmetin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Termeliler bu adı ve adresi unutmaz. Adınıza layık bu hizmetleri bu adresten sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.


Emiryusuf köyü İçmesuyu Dernek Başkanı Necmettin Çaltı ise, "Bizlere yapmış oldukları bu hizmetlerinden dolayı AK Parti'ye ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun. Yüz yıllık susuzluğumuz AK Parti ile sona erdi. Bu hizmetler unutulmaz. Bizi hiç kimse AK Parti'den ayıramaz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 17:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 85.104.205.xxx Tarih : 23.11.2008 19:53:15

evet..sayın vekil bey..Samsun için ''yanıp tutuşan'' vekil sözlerinde olan sizlere Samsun B.Ş.Beld.Başkanını şikayet ediyorum sürekli..fakat sizler bunu pekte kaale almıyorsunuz göründüğü kadarıyla..Altınkum bölgesi Samsun sınırları içinde olmasına rağmen maalesef ne Vekil(ler) nede Başkan buralarla ilgileniyor.!Yollarımız kışın çammur , yaz aylarında toz bulutları serbestce buralarda gezinmekte...Doğalgaz ''hizmeti'' paraya takılmış vatandaşı düşünen yok..raylı sistem ÖMÜ ye kadar..sosyal hizmetler ÖMÜ ye kadar...Altyapı ÖMÜ ye kadar..nedir bu diye sorabilecek Vekil(ler)aranıyor..Altınkumda vatandaş altyapısızlıktan bahçelerindeki b?k çukurlarını kullanmakta..Altınkumda sokak lambalarımızı bile bir yerlerden torpille yaktırabiliyoruz..Altınkumda otobüs bekleme duraklarımız ,1 direk ve buna asılı bir durak tabelası..Yaşlı Altınkumlular yol kenarlarındaki taşlara oturmak zorundalar..Evet Altınkum Adaletli vekil(ler) ve Belediye Başkanları arıyor Samsun için..siz vekil(ler)olarak bu Adalet kısmının neresinde geziniyorsunuz merak konusu olmaya devam ediyor..Adalet İstiyorum ADALEEET.(Bu kısmı haykırış olarak algılayın lütfen)ben yinede Saygılar sunmak istiyorum(ederi olanlara)