6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şube müdürü ağır yaralandı

Samsun İl Özel İdaresi'nde Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü olarak görev yapan makine mühendisi Ercüment Kadıoğlu, yemek yerken başka bir biriminde görev yapan hizmetlinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Kadıoğlu hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Atakum beldesinde bulunan Samsun İl Özel İdaresi yemekhanesinde saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayda, Özel İdare İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'nda hizmetli olarak çalışan Mehmet Z.(41), yemekhanede yemek yiyen Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü olarak görev yapan Makine Mühendisi Ercüment Kadıoğlu'na (37) aniden bıçakla saldırdı. 

Göğsünden bıçaklanan ve ağır yaralanan Ercümen Kadıoğlu, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Olayda kullandığı bıçağı yemekhane girişindeki saksının içine atarak olay yerinden kaçan Mehmet Z.'nin psikolojik tedavi gördüğü ileri sürüldü.
 
Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Z.'nin yakalanmasına çalışılıyor. Durup dururken aniden şube müdürünü bıçaklayan Mehmet Z.'nin kaçmadan önce, "Olay sırasında şuurum yerinde değildi. Biranda kendimi kaybettim ve ilk gördüğüm kişiyi bıçakladım" dediği iddia edildi. 

Görgü şahitlerinin polise verdikleri ifadede, Mehmet Z. ile Ercüment Kadıoğlu'nun ayrı birimlerde çalıştıkları ve Mehmet Z.'nin yemek yerken aniden masadan kalkıp ilerleyerek yemek yiyen Ercüment Kadıoğlu'nun yanına gelip, Kadıoğlu'na birden bıçakla saldırıp kaçtığını söyledikleri öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 15:54:11
Güncelleme :11 Nisan 2008 Cuma 13:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?