2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Suçu üstlendi ama...

Samsun'da bir kişiyi vurduğunu iddia ederek 2 adet tabancayla polise teslim olan şahıs, silahlı saldırı olayına karışmadığının belirlenmesinin ardından ruhsatsız silah suçundan gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çatalarmut Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen olayda, zorla bir araca bindirip Çatalarmut Parkı'na götürülen Aytekin A. (36), burada tabancayla sağ dizinden vuruldu. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aytekin A., tedavi altına alındı. Polis, silahla yaralama ve kaçırma olayına karıştıkları iddia edilen 6 kişinin peşine düştü.

3 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, firarda olan ve aralarında silahla yaralama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Zafer K.'nin de yakalanmasına çalışılıyor. Bugün saat 13.00 sıralarında üzerinde 2 adet ruhsatsız tabancayla birlikte Samsun Adliyesi'ne giderek burada polise teslim olan Şaban Ç., Aytekin A.'yı kendisinin vurduğunu iddia etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Unkapanı Polis Merkezi ekiplerinin yardımıyla yaralı Aytekin A.'yı Samsun Adliyesi'ne getirtilerek Şaban Ç. ile yüzleştirdi. Koltuk değnekleri yardımıyla güçlükle yürüyen Aytekin A., kendisini Şaban Ç.'nin değil,  firarda olan Zafer K.'nin vurduğunu tekrarladı.

Aytekin A., teslim olan şahsın kendisinin vurulma olayına karışmadığını ileri sürdü. Bu sırada 2 adet ruhsatsız tabancayla teslim olan Şaban Ç., ruhsatsız silah, suç üstlenmek ve adli mercileri yanıltmak suçlarından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 18:04:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?