2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sünnet şöleninde Ceylan konseri

Samsun'un Alaçam ilçesinde düzenlenen "Sünnet Şöleni"nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Ceylan, hayranlarını coşturdu.

Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni Alaçam Şehir Stadyumu'nda coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Sünnet şöleninde ilk olarak Samsunlu Sebahattin Hafızoğlu sahne alarak seslendirdiği türkülerle Alaçamlıları coşturdu. Daha sonra Şehnaz Dilan ve Cumali Alp sahneye çıkarak kalabalığa hoş dakikalar yaşattı.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, 3.5 aylık icraatlarını anlattığı konuşmasında, enkaz devraldıklarını ama enkaz edebiyatı yapmayacaklarını, Alaçam'a hizmet yapacaklarını söyledi. Başkan Acar, konuşmalarından sonra şenliğe katkıda bulunan işadamı ve sanatçılara plaket verdi.

Son olarak ise sahnede ünlü ses sanatçısı Ceylan yer aldı. Ceylan'a hayranları tarafından yoğun ilgi gösterildi. Ceylan'ı daha yakından görmek isteyenler zaman zaman izdihama neden oldu. Sevilen parçalarını seslendiren Ceylan, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Ceylan'a plaket ve çiçek verdi. Alaçam Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu sünnet şölenine MHP Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, çevre ilçelerin belediye başkanları işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 17:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
festo IP: 88.250.233.xxx Tarih : 19.08.2009 21:05:17

ceylanımız her zaman her yerde süperdir.bu arada samsundaki gerçek ceylancılarada ceylanımızı yalnız bırakmadıkları için teşekür ediyoruz.ceylanımız yıllardır vermiş olduğu emeğin karşılığını almaktadır.