4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Süt üreticilerinin başkanı değişmedi

SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURULU

Havza Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurulu'nda Necmi Sakallı, yeniden başkan seçildi.

228 üyesi bulunan ve 190 birlik üyesinin katıldığı genel kurula tek liste halinde gidildi. Havza 25 Mayıs Vakfı Lokali'nde gerçekleştirilen genel kurulda ilk olarak divan oluşturuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan genel kurulda bir konuşma yapan Havza İlçe Tarım Müdürü Hüsamettin İlhan, birliklerin üreticilerin haklarını koruma ve piyasa koşullarını belirlemede etkili kuruluşlar olduğunu belirtti. İlhan, "Birlik olarak hareket ettiğiniz zaman piyasada belirleyici ve pazarlık etme şansını yakalarsınız. Hayvancılık altındır. Zaman zaman sektörde sıkıntılar yaşansa da hayvancılık asla değerini kaybetmez" dedi.

Havza Süt Üreticileri Birliği Başkanı Necmi Sakallı ise yaptığı konuşmada, "Suni tohumlama bizler için önemli. Devletin sağladığı imkanlardan yararlanmak için gerekli müracaatları zamanında ve eksiksiz yapmak zorundayız" diye konuştu. Günden maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan oylama sonucunda Necmi Sakallı yeniden başkan seçildi. Birlik yönetimi ise Kemal Yılmaz, Hayrettin Taşan, Muhammet Özen, Erdal Şahin ve Bayram Yavuz isimlerinden oluştu.

SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ GENEL KURULU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 15:29:00
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 17:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?