2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tabancayla dehşet saçtı

Samsun'da bir kişi, aralarında husumet olan kişiye kurşun yağdırdı. Olayda 2 kişi ağır yaralanırken, aracıyla kaçmak isteyen zanlı yakalanarak gözaltına alındı


Edinilen bilgiye göre olay, İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde saat 19.15 sıralarında meydana geldi. Emrah K., 61 KG 466 plakalı otomobili ile seyir halindeyken aralarında husumet bulunan ve yaya olarak yürüyen Serkan Şahin'e (28) tabancayla kurşun yağdırdı.

Tabancadan çıkan kurşunlardan biri, ailesiyle birlikte düğüne gittiği öğrenilen Zekeriya Kaya (34) idaresindeki 55 DV 394 plakalı otomobilin kapısını delip Kaya'nın sırtına saplandı. Ağır yaralanan Zekeriya Kaya, Gazi Devlet Hastanesi'ne, Şahin ise Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hayati tehlike kaydıyla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.


Kurşunlardan biri ise bir süre önce soyulan İlyasköy PTT Şubesi'nin camına isabet etti. Polis, olay yerinde çok sayıda boş kovan buldu. Silahlı saldırgan Emrah K., otomobiliyle kaçmak isterken kovalama sonucu Kazım Karabekir Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 08:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?