6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Taciz davası başladı

Samsun'da 2 ilköğretim okulu öğrencisi ile 1 lise öğrencisine cinsel tacizde bulundukları gerekçesiyle tutuklanan ve öğretmenlikten atılan şahıs ile arkadaşının yargılanmasına başlandı.


Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, ilköğretim okulu öğrencileri E.D. (14) ve N.B. (12) ile lise öğrencisi A.K.'ye (15) cinsel tacizde bulundukları gerekçesiyle 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan ve haklarında dava açılan Celal G. (43) ile arkadaşı Hasan B.'nin (67) yargılanmasına başlandı. Celal G.'nin daha önce öğretmen olduğu, yine bir öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı ve meslekten atıldığı iddia edildi. Bugün görülen ilk duruşmada Celal G. ve Hasan B.,
suçlamaları kabul etmediler ve öğrencilere zaman zaman harçlık verdiklerini ileri sürdüler. N.B., Celal G. ve Hasan B.'ye iftira atıldığını ileri sürerken, E.D. ise sanıkların A.K.'yi çırılçıplak soyup kucaklarına oturttuklarını gördüğünü ve aynı olayı kendisine yaptıklarını ifade ederek şikayetçi oldu. A.K. de taciz olayının doğrulayarak şikayetçi olmadığını belirtti.
Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 03:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?