5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Talipoğlu'nun yolu çadıra düştü

İlkadım Belediyesi 3. Ramazan Günleri' ne konuk olan 'Bam Teli' adlı televizyon programının yapımcısı, gazeteci Tayfun Talipoğlu, çadıra gelen vatandaşlara sohbet eşliğinde muhteşem bir şiir dinletisi sundu. 

Sohbeti ve okuduğu şiirlerle vatandaşlara güzel bir akşam yaşatan Tayfun Talipoğlu, "Bizleri aynı frekanslarda buluşturan bu güzel organizasyon için Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a çok teşekkür ediyorum" dedi. 'Sen Sen Sen', 'Seni Seviyorum', 'Barışı Özledim', 'İki Şey Bilirim', 'Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi' şiirlerini okuyan Talipoğlu, özellikle 'Erzurum Dağları O Analar O Anılar O Yıllar' ile çadıra gelen analara duygulu anlar yaşattı. 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Tayfun Talipoğlu, Türkiye'de gazetecilik yapmanın zorluklarından bahsetti. Talipoğlu, kartel medyasının kendini güçlendirmek adına doğruları görmezden geldiğini, magazin furyası içinde yozlaştığını da sözlerine ekledi. 

Şiirleri ve hoş sohbeti ile Samsunlular'a hitap eden Tayfun Talipolğu'na program sonunda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bir plaket takdim etti.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 15:34:11
Güncelleme :10 Ekim 2006 Salı 15:38:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?