2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tanju Çolak öğrencilerle buluştu

'Avrupa Gol Kralı' unvanlı Galatasaraylı eski milli futbolcu Tanju Çolak, Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka'yı öpmediği ve sevmediği için kendisine yaranamadığını söyledi. 

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen 2. Ulusal Kardiyoloji Öğrenci Kongresi'ne konuşmacı olarak katılan Galatasaraylı eski milli futbolcu Tanju Çolak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türk futboluna iyi hizmetler verdiğine inandığını belirten Tanju Çolak, Türkiye'de şu an kendi tarzında bir futbolcu olmadığını söyledi. Futbol kariyerinde kaydettiği 240 golü lunaparkta atmadığını, her ne kadar kendisini bazı kesimler kabul etmese de toplumun sevgisinin çok önemli olduğunu ifade eden Tanju Çolak, "Benim gibi tek vuruşta gol yapan, uçarak vole vurabilen, şık goller atan bir futbolcu göremiyorum. Gökhan Ünal çalışırsa iyi olur diyorum. Delgado'yu beğeniyorum. Hakan Şükür iyi doğru güzel şeyler yaptı. Semih, çok tartışılıyor. Mehmet Yıldız çok güçlü, ama çabuk değil, Avrupa'da oynayamaz" dedi. 

Galatasaray'a 11 yaşında yetenekli bir çocuğu altyapıda yetişmesi için tavsiye ettiğini belirten Tanju Çolak, "Bu çocuğu Milan beğendi; fakat yaşı küçük olduğu için almadı. Daha sonra Galatasaray'a önerdim. Altyapıda yetişmesi için ilk etapta bir şey demediler. Daha sonra beğendiler ve beni arayacaklarını söylediler. Ancak bir hafta geçti ne arayan ne de soran var. Bari bu çocuğu ilgilenen bir takıma yani Fenerbahçe'ye tavsiye edeceğim" diye konuştu. 

Bu zamanda başarıya değil ilişkiye bakıldığını ifade eden Tanju Çolak, "Gerçekte ne kadar yakın olursan, yalakalık yaparsan, bir yerlere geliyorsun. Beni o yüzden sevmezler. Lig TV'de Tanju Çolak'u görmediniz, Şansal'ı 'öpmezsen ve sevmezsen' yaranamazsın. Öpmeyeceğim de sevmeyeceğim de. Devir yalama ve yalaka devri oldu" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 13:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?