2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tarım ve İnsan konulu yarışma

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı, "Tarım ve İnsan" konulu "1. Ulusal Fotoğraf Yarışması" düzenliyor.


Toprak sevgisi ve tarımının önemine dikkat çekmek amacıyla yapılan yarışmada her türlü tarımsal faaliyetler ile hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köy yaşamı ile ilgili fotoğraflar değerlendirilecek. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı'nca 2009 yılında 1.'si gerçekleştirilecek olan Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvurular 10 Nisan'da başladı. Genel katılım, çiftçi ve üreticiler, ilk ve ortaöğretim öğrencileri, üniversite öğrencileri, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı mensupları olmak üzere 5 kategoride düzenlenen fotoğraf yarışmasında, 2009 yılı konu başlığı "Tarım ve İnsan" olarak belirlendi.


Denizbank Genel Müdürlüğü ve Canon Mas Deha'nın katkıları ile hazırlanan yarışmaya müracaatlar 10 Nisan'da başladı ve 20 Temmuz 2009'da sona erecek. Yarışmaya katılmak isteyenler en fazla 5 eserle katılabilecek ve katıldıkları eserlerin daha önce ödül almamış olması gerekiyor. Yarışmaya katılmak isteyenler yarışmayla ilgili detaylı bilgiyi 'www.tarimyayin.gov.tr' adresinden öğrenip adreste bulunan formu doldurarak katılabilecekler.
Yarışmada sonuçlar, 30 Temmuz 2009 tarihinde açıklanacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 21:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?