2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tarlada çalışan bayanlara ateş açıldı

Samsun'da tarlada çalışan bayanların üzerine otomobilden ateş açıldı, olayda 1 bayan yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Yılanlıdere Mahallesi'ndeki arazi üzerine fasulye eken ve sabah saatlerinden itibaren tarlada çalışan Şengül Topal (36) ve kardeşi Güler Topal'ın üzerine saat 12.00 sıralarında yoldan geçen ve henüz plakası belirlenemeyen beyaz renkli bir otomobilden kişi veya kişilerce ateş açıldı. Ne olduğunu anlamayan bayanlardan Şengül Topal, belli bir süre sonra boynundan kan geldiğini fark etti ve yere düştü.

Kardeşi Güler Topal, durumu yakınlarına bildirdi. Yaralı bayan, Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Omuz kısmından giren merminin Topal'ın boyun kısmından dışarı çıktığı tespit edildi. Yaralıya acil müdahale edilerek tedavi altına alırken, zanlıların yakalanması için polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Tarlada çalışan kadınların, sadece silah sesi duyduklarını söylediği öğrenildi.


Şengül Topal'ın kardeşi Ali Topal, ekili araziyle ilgili daha önceki sahipler arasında bir husumet olduğunu ve silahlı saldırı girişimlerde bulunulduğunu kaydetti. Eşinin ve kardeşi tarlada çalışırken otomobilden ateş açıldığın belirten Ali Topal, silahlı saldırının ardından zanlıların kaçtığını kaydetti.
Olaydan sonra kaçan zanlıların yakalanmasına çalışılıyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 17:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?