5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Tasavvuf Korosu ve semazenler gösterisi

İlkadım Belediyesi 3. Ramazan Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türk Tasavvuf Muziği Korosu ve semazenler konserine vatandaşla büyük ilgi gösterdi.
 
Sahil Yolu'nda bulunan ve 10 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük dev iftar çadırında sahne alan Kültür Bakanlığı Türk Tasavvuf Muziği Korosu ve semazenler Dr. Murat S. Tokaç' ın şefliğinde icra ettikleri eserlerle çadıra gelen konuklara unutulmaz bir akşam yaşattı. Ney, tanbur, def ve kanunun eşsiz sesi ile manevi bir atmosferde bir Ramazan akşamı geçiren konuklar semazenlerin gösterilerini büyük bir ilgiyle izledi.
 
Dr.Murat Salim Tokaç ve ekibine teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sanatçıya 3. Ramazan Günleri anısına bir plaket takdim etti. Tok, 7'den 70'e vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ramazan Günleri etkinliklerine Samsun ve ilçelerinden çok sayıda misafirin konuk olduğunu belirterek, " 3. Ramazan Günleri artık Samsun'u aşmış, tüm bölgeye hitap eden bir etkinlik olmuştur. Bu şehrimiz adına büyük bir kazançtır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 17:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?