6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tebrik kartı geleneği unutulmasın

Samsun PTT Başmüdürü Zekai Özkan, duygularını birebir ifade etmek isteyen ve kelimelerin sıcaklığına inanan herkesi yılbaşında tebrik kartı göndermeye davet etti.

Samsunluların yeni yılını şimdiden kutladığını söyleyen Özkan, vatandaşların yeni yıl kutlamalarını PTT yoluyla posta ve tebrik kartı atarak yapmalarını önerdi.

Posta yolu ile yapılan kutlamaların nostaljik bir yönü bulunduğuna dikkat çeken PTT Başmüdürü Zekai Özkan, "Günümüzde çağın getirdiği yeniliklerle maalesef vatandaşlarımız posta yoluyla tebrikleşmeyi unutma noktasına geldi. Yılbaşı özel kutlama kartları PTT şubelerinde halkımızın beğenisine sunulmuştur. Vatandaşlarımızın yılbaşı kutlamalarını posta yoluyla yapmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Yılbaşı kutlama kartlarının teknolojiye yenik düştüğünü belirten Özkan, önceden yılbaşlarında herkesin uzaktaki eş, dost ve akrabalarına kartpostallar gönderdiğini kaydetti.

Çağın getirilerinin haricinde kartpostal geleneğinin unutulmaması gerektiğinin altını çizen Özkan, "Herkesin bu yılbaşında uzaktaki sevdiklerine tebrik kartı yollayarak, onlara özel olduklarını ve kelimelerdeki duygularınızın sıcaklığını hissettirin. Vatandaşların günlük yaşamda kolaylık sağlayan teknolojik gelişmelerden yararlanması olumlu, ancak bu durum tebrik kartı kullanımını büyük ölçüde azattı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 14:43:08
Güncelleme :20 Aralık 2008 Cumartesi 15:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?