3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Tecavüz sanığı yargılanıyor

İNTERNETTE TANIŞTIĞI KIZA TECAVÜZ DAVASI

Samsun'da sosyal paylayım sitesi facebook'ta tanıştığı 16 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan gencin yargılanmasına başlandı.

Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde 16 yaşındaki F.T. adlı kız, internette tanıştığı G.G.'nin (20) evlerine gelerek kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia etmişti.

Ailenin şikayeti üzerine Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan G.G., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polise ve savcıya verdiği ifadede F.T. ile rızasıyla ilişkiye girdiğini ileri süren G.G.'nin Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına bugün başlandı.

"Cinsel istismar" suçundan hakkında dava açılan G.G., avukatı olmadığı için ifade vermedi. F.T. ise duruşmaya katılmadı.

Olay akşamı evde bulunan F.T.'nin kız kardeşi B.Ç. (15) duruşmada tanık olarak ifade verdi. B.Ç., "Sanık ablamın sevgilisi olur. 6 ay kadar arkadaşlık yaptılar. Ablam il dışındayken internette tanıştılar. En son eve geldiğimde ablamın ırzına geçmiş. Ben evde uyurken zorla olmuş. Sanıkla ablam eve votka getirmişlerdi. Biz de votkayı hep birlikte içtik. Sonra ben sızdım ve ne olduğunu bilmiyorum. Ablam bağırmış ama ben duymadım" dedi.

Duruşma, mağdurenin ifadesinin alınması ve sanığa müdafi olarak avukat atanması için ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 17:51:05
Güncelleme :22 Şubat 2011 Salı 18:11:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?