5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Tecavüz zanlısından ilginç savunma

Samsun'da akrabasının kızını alıkoyup tecavüz ettiği öne sürülen evli 4 çocuk babası sanık, “Kız kendi isteğiyle geldi. Beni ayarttı” dedi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, yaklaşık 5 ay önce Çatalarmut Mahallesi'nde akrabasının kızı A.K'yi (23) kaçırıp tecavüz ettiği iddia edilen Cengiz Karakoç ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen Kemal Çırak'ın tutuklu olarak, yine olaya yardım ettikleri iddia edilen eşi Meryem Karakoç, Seher Çırak, Mustafa Gürel ve Döndü Gürel'in yargılanmasına başlandı.

Suçlamayı kabul etmeyen tutuklu sanıklardan Karakoç, zorla bir şey yapmadığını belirterek, “Her şey kızın kendi isteğiyle oldu. Beni ayarttı. Hatta birlikte çektirdiğimiz fotoğraf bile var. Benden resmi nikah ve ayrı ev istedi. Olmayınca şikayetçi oldu” dedi.

Diğer tutuklu sanık Kemal Çırak ise olayla ilgisinin bulunmadığını savundu.

Sanık Cengiz Karakoç'un tutuksuz olarak yargılanan eşi Meryem Karakoç da kızın kendi isteğiyle kaçtığını, birlikte aynı evde kaldıklarını kaydetti.

Sanıklar Seher Çırak, Mustafa Gürel ve Döndü Gürel suçsuz olduklarını savundular.

Sanıklardan şikayetçi olduğunu belirten mağdur A.K. ise, “Cengiz beni zorla Kemal ile birlikte arabaya bindirip, ellerimi ve ayaklarımı bağlayarak, kaçırıp tecavüz etti. Fotoğrafları olaydan önce aile gezmesinde ağabeyim çekmişti” dedi.

Savunmaların ardından mahkeme heyeti, duruşmayı dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için erteledi.
AA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2006 Salı 15:17:04
Güncelleme :25 Temmuz 2006 Salı 15:27:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?