6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tecavüz zanlısından ilginç savunma

Samsun'da psikolojik rahatsızlığı bulunan 3 çocuk annesi kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan şahıs, yanlış anlaşıldığını, 'kadının bozulan fermuarını tamire kalktığını' savundu.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında, psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen evli 3 çocuk annesi F.Y.'ye (33) tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan Mustafa O. (34), 'konut dokunmazlığını ihlal etme ve nitelikli cinsel saldırı' suçundan hakim karşısına çıktı.

Mustafa O., hakkındaki suçlamaları kabul etmezken, "F.Y.'nin komşusu olan kız kardeşimi sormak için evine gittim. Pantolonumun fermuarı sökülmüştü. F.Y., fermuarı tamir etmek için pantolonumu çıkarmamı söyledi. Ben pantolonumum çıkartıp kendisine verince, bu kez soyunarak benimle birlikte olmak istedi. Ben kabul etmedim. Bu sırada ben ilişkiye girmemek için bağırınca küçük oğlu yanıma geldi ve bizi o şekilde görünce yanlış anlayıp babasına söylemiş. Ben Suçsuzum" dedi.

F.Y. ise Mustafa O.'dan şikayetçi olduğunu belirterek, "Eşim, annesi hasta olduğu için köyde onun yanında kalıyordu. Mustafa O., akşam geç saatlerde zaman zaman evimize gelir, benim iradem dışında zorla tecavüz ederdi. Ben de rezil olmak korkusuyla olayı kimseye söyleyemedim. Oğlum bizi görünce durumu eşime anlattı ve olay ortaya çıktı. Kendisinden şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adlı Tıp Ana Bilim Dalı Başkanlığı'nın verdiği raporda, F.Y.'nin tecavüz sonrası ruhsal dengesinin bozulmadığı, ancak görünüş itibarıyla psikolojik rahatsız olduğunun gözle bile bakıldığında belirgin olduğu ifade edildi. F.Y.'nin olay sonrası psikolojik dengesinin bozulup bozulmadığına dair raporun alınması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevkine karar verilirken duruşma ertelendi.

İlyasköy Mahallesi'nde 2008 yılı Temmuz ve Ağustos aylarında F.Y.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla şikayet üzerine yakalanan Mustafa O., tutuklanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:06:27
Güncelleme :25 Aralık 2008 Perşembe 16:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?