2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tecrubelerimizi taşıyacağız!

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, kararnamenin vatana ve millete hayırlı olması dileğinde bulundu.


2005 yılı Nisan ayında Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve dört yıldır Denizli'de görev yapan Muzaffer Erkan, Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının heyecanını yaşadığını söyledi.


Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, 2005 yılından beri Denizli'de görev yaptığını belirterek, "Ben ve ekip arkadaşlarım polis memurundan müdürüne kadar Denizli'de görev yapmaktan gurur duyuyoruz. Denizli'den ve Denizli halkından son derece memnunuz. Denizli halkına asayiş ve güvenlik hizmetleri vermek için en iyisini yapmak için çabaladık. Denizli halkı herşeyin en iyisine layıktır. Biz de bunu üretmeye çalıştık. Elbette en iyisini yaptık diyemeyiz ama en iyisini yapmak için çalıştık" dedi.


Denizli'de suçla mücadele konusunda önemli mesafe aldıklarını anlatan Erkan, şunları söyledi: "Dört yıldan sonra Denizli'den Samsun'a son kararname ile tayinimiz çıktı. Denizli'de en uzun süre görev yapan müdürlerden biriyim. Bu da benim için çok büyük bir anı olacak."


Kararnamenin devlete ve millete hayırlı olması dileğinde bulunan Erkan, sözlerine şöyle devam etti: "Son kararname ile 37 ilin emniyet müdürü değişti. Bakanlığımız da bizi Samsun'a tayin etmeyi uygun gördü. Samsun bizim için yabancı olmayan bir il. Ben de Karadenizliyim. Samsun'u iyi biliyorum. Denizli'de verdiğimiz hizmetleri ve edindiğimiz tecrübeleri Samsun'a götürmeye çalışacağız. Samsun'da değerli arkadaşlarımız, polislerimiz, müdürlerimiz var. Onlarla birlikte valimizin emriyle Samsun halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacağız."


Polis ve halk ilişkilerini geliştirmenin kendisi için çok önemli olduğunu ve Samsun'da kamu kurumlarıyla uyumlu ve işbirliği içerisinde olacaklarını ifade eden Muzaffer Erkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sivil toplumla omuz omuza çalışacağız. Toplumun her kesimine açık olacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak Samsunlu vatandaşlarımıza güvenlik hizmeti vermeye çalışacağız. Samsun halkına Samsun'a hayırlı olmasını diliyorum. Denizli'yi geride bırakıyoruz. Denizli'de çok önemli ve iyi hatıralarımız oldu. Bin 850 polisimizle 18 ilçe ve Denizli merkezde çok güzel yıllarımız geçti. Hep iyi hatıralarımız oldu."


DENİZLİ, TARIM VE TURİZMİYLE TAKDİR EDİLECEK BİR İL
Denizli'de çok güzel dostluklar kurduklarını, bunları unutmayacaklarını anlatan Erkan, "Denizli'yi dışarıdan böyle tanımıyorduk. Ben şu an Denizlili gibi oldum. Denizli sanayisi, kültürü, insanı, endüstrisiyle, tarım ve turizmiyle takdir edilecek bir il. Bunu hep anlattım ve anlatmaya devam ediyorum" dedi.


Samsun'da da yapacakları çok iş olduğuna inandığını belirten Erkan, şöyle konuştu: "Denizli'deki tecrübelerimizi arkadaşlarımızla birlikte Samsun'a intikal ettireceğiz. Samsun halkına bu hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Özellikle suçla mücadele konusunda vatandaşın desteği çok önemli. Samsunlular polisine güvensin. Başları sıkıştığında her zaman 155'i arasın. Samsun polisi kısa sürede yanlarında olacaktır. Samsun halkına şimdiden huzurlu bir gelecek, refah diliyorum."

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 18:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?