2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tehdit mektubu yazan genç yakalandı

Samsun'da kız arkadaşı ile kendisini uygunsuz görüp kızın ailesine şikayet eden 2 ayrı kişinin evinin penceresine tehdit ve hakaret içerikli mektup sarılı taş atarak camları kırdığı iddia edilen genç, bir pasta salonunun camını kırınca yakayı ele verdi.


Edinilen bilgiye göre, Kökçüoğlu Mahallesi'nde bulunan İdris Ç.(53) ile İsmail P.'ye ait 2 ayrı evin penceresine önceki gece saat 00.30 sıralarında tehdit ve hakaret içerikli mektup sarılı 2 ayrı taş atıldı. Taş evlerin pencere camlarını kırarken, ev sahipleri polise şikayette bulundu.

İdris Ç. ve İsmail P., komşularının 15 yaşlarındaki kızını Bayram İ.(24) ile uygunsuz gördüklerini ve kızın babasını uyardıklarını, bu olaydan sonra komşularının başka bir ile taşındıklarını söylediler.

Tehdit ve hakaret içeren yazının bulunduğu taşı Bayram İ.'nin intikam için attığını iddia edilen ev sahipleri şikayetçi oldular. Bayram İ. polis tarafından aranırken, dün akşam saat 23.00 sıralarında alkollü bir vaziyette Ulugazi Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan Bekir K.'ye ait pasta salonunun vitrin camını ve pastaların konulduğu dolabın camını kırınca yakalandı. Gazi Polis Merkezi tarafından gözaltına alınan Bayram İ., sorgulanmasının tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 12:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?