27
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Tehlikeli araç kullanma' tartışması kanlı bitti

Samsun’da sokak arasında tehlikeli araç kullanma tartışması silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, 1’i ağır 2 kişi tabancayla vurularak, 2 kişi bıçaklanarak ve 1 kişi de darp sonucu yakalandı.

Olay, Kadifekale Mahallesi Seyhan Sokak üzerinde dün saat 23.30 sıralarında sokak arasında tehlikeli araç kullanmak yüzünden meydana geldi. İddiaya göre, bir gün önce tehlikeli araç kullanmak yüzünden çıkan tartışmanın devamı olarak bıçaklı ve silahlı kavga çıktı.

Ercan Köse (26) ve Hasan Diktaş (24) tabancayla açılan ateş sonucu, Ceyhun Kavuk (19) ve Kamil Albayrak (25) bıçaklanarak, Tahsin Albayrak (25) ise darp sonucu yaralandı.

Yaralılar Samsun Devlet Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen Ercan Köse, ilk müdahalesinin yapıldığı Samsun Devlet Hastanesi’nden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis olay yerinde 5 adet 9 mm çaplı boşkovan ve 1 adet mermi çekirdeği ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Yaralılardan Ceyhun Kavuk, evlerinin önünde bulunduğu sırada saldırıya uğradıklarını belirterek, kendisine saldıran şahısların da yaralandığını ancak, kimin yaraladığını bilmediğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2005 Cuma 15:51:30
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 16:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?