2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tek görgü tanığı öldürüldü

Samsun'da maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan gencin öldürülmesi olayının tek görgü tanığı olan genç, tabancayla vurularak öldürüldü.


Edinilen bilgiye göre, Saitbey Mahallesi'nde 2 gün önce sabah saat 08.00 sıralarında kimliği belirsiz maskeli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Tuna Soylu (21), ambulansla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti. Tuna Soylu'nun arkadaşı olan ve olay sabahı birlikte Samsun Adliyesi'ndeki duruşmalarına katılmak için buluştuğu öğrenilen olayın tek görgü tanığı Serhat Mırık (22), bu akşam saat 20.00 sıralarında içinde bulunduğu otomobilde belinden tabancayla vuruldu.

Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Serhat Mırık, saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti. Mırık'ın içinde vurulduğu otomobil ise Zeytinlik Mahallesi'nde polis tarafından bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Katil veya katillerin kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor. Polis, Serhat Mırık'ın öldürülmesi olayının 2 gün önceki cinayet olayıyla ilgili bağlantısı olup olmadığını
araştırıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 10:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?