2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tekin'in kalesi Kutlukent

Kutlukent Belediye Başkanı ve DSP Tekkeköy İlçe Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, seçimlerde hedefinin Tekkeköy, Aşağiçinik ve Büyüklü'de diğer adaylarla eşit mesafede oy almak olduğunu belirterek, "Kalemiz olan Kutlukent'ten 5 binin altına düşmemek şartıyla alacağımız oy ile seçim zaferini ilan edeceğiz" dedi.


Hayati Tekin, Kutlukent beldesi Kirazlık Mahallesi'nde açık hava toplantısında halka seslendi. Çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda konuşan Hayati Tekin, rakiplerinin olmadığını söyledi. Seçime kadar 3 gün boyunca Kutlukent'te olacağını dile getiren Kutlukent Belediye Başkanı ve DSP Tekkeköy İlçe Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, "Kutlukent'te vatandaşlarımıza odun, kömür, erzak ve hizmet verdim. Türkiye'de bunları yapan başka bir belediye yok. Kutlukent tek gücüyle gidiyor. Kutlukent hiç fire veremeden 7 bin oyun 7 binini Kutlukentliler tek bize verse ucu ucuna da olsa tek başına dahi Kutlukent'ten seçim alma şansımız var.

Bir de tersinden bakalım. Yüzde 100 oyu bekleyemeyiz. Kutlukent'te muhakkak fire verilir. İnsanların makul bahaneleri olur. Şov, görüntü seçimin atmosferini gösterir, belli eder. Tekkeköy'deki insanlar bana, 'sen Kutlukent'ten 3 bin oy alır mısın?' diye soruyor. Geçen dönem 2 tane sevdiğim güçlü rakibime rağmen 3 bin oy aldım. Kutlukent birbirine ve geleceğine sahip çıkar. Amacımız Kutlukent'te oyu minimum 5 binin altına düşürmemek. Bakın diğer tarafta bugün Tekkeköy'de kafa kafaya gidiyoruz. Aşağıçinik ve Büyüklü'de ortalamada öndeyiz. Kutlukent hariç Hayati Tekin'in 1. gelme şansı çok yüksek.

Hedef ortalamada birinci gelmek. Kutlukent'ten gelen oyun tamamını seçim zaferini fark olarak eklemek. Bu zaten benim 1 yıldır hedefim. Bunun için gece-gündüz çalıştım" diye konuştu.


Tekkeköy Belediye binasının 150 metre etrafında oluşan çukurlardan dolayı ciplerin bile geçemediğine dikkat çeken Tekin, yoklar bölgesi olan Tekkeköy'ün çok büyük hizmetlere ihtiyacı olduğunu, Kutlukentlilerin Tekkeköy bölgesinde gösterdiği hizmet aşkını sakın kıskanmaması gerektiğini ve Kutlukent'e yapılacak olan teleferik, parklar, bahçeler ve yel değirmeni gibi eserlerin hafife alınmamasını istedi.


Seçimlerde gereken heyecanı yakaladıklarının altını çizen Hayati Tekin, "Geçen haftaki konvoyumuz görülmeye değerdi. Yılların Yücel ailesi yapacağı konvoy öncesi sanayileri tehdit etti. Samsun ve Çarşamba'dan araç toplandı.

Vatandaşları sıkıştırdı. Netice itibariyle o güçlü başkan 600 araç topladı. Ne demek bu, gariban Hayati Tekin'in 3'te 1'i kadar. Bugün şatafatlı AK Parti iktidarının topladığı kalabalık bizim Aşağıçinik'te topladığımız kalabalığın 3'te 1'i kadar değil. Diğer aday Feyzullah Çıkış ise yaptığı mitingde siz deyin bizim mitingin 3'te 1'i, ben diyeyim 5'te 1'i kadar. Netice itibariyle baktığımızda 3'ünü toplasan Hayati Tekin ve DSP'nin meclis üyeleri kadar etmiyor. Korkuya, endişeye kapılmayın. Moralimizle, hizmetlerimizle, yaptıklarımızla, yapacaklarımızla bilgimizle ve cebimizdeki kör kuruşuna kadar kendimizi dimdik koymuş vaziyetteyiz. İnşallah birincilik zaferi farklı bir şekilde hizmete susayan Tekkeköylülerin olacak" şeklinde konuştu

İha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 11:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?