2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tekkeköy adayına destek

Seçim çalışmalarında Tekkeköy'e ağırlık veren AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "AK Parti'nin belediyecilik anlayışını buraya taşıyacak" dediği Hasan Togar için destek istedi.


Seçim çalışmalarını Tekkeköy'de sürdüren AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç'a AK Parti İlçe Başkanı Şuayip Haliloğlu, Belediye Başkan Adayı Hasan Togar ile kalabalık bir heyet eşlik etti. Organize Sanayi Bölgesi'nde bazı işyerlerini ziyaret eden Kılıç, ilçe esnafıyla bir araya geldi ve vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi. Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde İspanyol Zara firması için gömlek üreten Kuzey Yıldızı tekstil fabrikasını da ziyaret eden
Kılıç ve Togar, tekstil çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette nitelikli iş gücünün önemine dikkat çeken Kılıç, "Sanat altın bileziktir, iyi bir mesleği olanlar işsizlik sorunuyla kolay kolay karşılaşmıyor. Patronla konuştum, alanında deneyimli personel bulsa bugün yirmi kişiyi daha işe alacak. Ama maalesef mesleki eğitimde yıllar öncesinden başlayan ihmaller zinciri nedeniyle nitelikli işgücü bulunamıyor. İşe göre adamlar hazır olsa işsizlik de derin bir dert olmaktan çıkacak" şeklinde konuştu.


Tekkeköy'de yaptığı ziyaretlerde AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar için destek isteyen Kılıç şöyle konuştu:
"Size kuru kuruya bizim adayımız daha iyidir, bizimkini seçin demiyorum. Hemen yanı başınızda Çarşamba var oraya bakın. Diğer yanınızda Canik'e bakın, Büyükşehir'e bakın. Sonra dönün bir de Tekkeköy'e bakın. Tekkeköy'de belediyecilik namına taş üstüne taş kondu mu? Tabii ki hayır. Nedeni belediyecilik muhalefetin işi değil. Bunların kıvıracağı işler değil büyük hizmetler. Tekkeköy'ün kadınları için bir tek hizmet yok. Tekkeköy'ün gençleri için bir tek hizmet yok. Tekkeköy'ün yaşlıları için bir tek eser yok. Çocuklar için park, bahçe, rekreasyon alanı o da yok. Yani yok, yok, yok. Neyine oy verecek millet öyleyse bu zihniyetin? Tek çare var bu eski anlayışa millet bu sefer dur diyecek, çalışanlar işbaşına gelsin diyecek. İnanın bu eski zihniyete, eski kafalara verilen oylara yazıktır, günahtır. Kuru particiliği bir tarafa atın, hizmetten yana alın. Belediyecilik bizim işimiz, iki kere ikinin dört ettiği kadar açık, yalın bir gerçektir bu. Biz hizmet etmek istiyoruz, Tekkeköy Belediyesi'nin yükünü de
sırtlanalım diyoruz. Size kalan sadece kararınızı verip birlikte hizmetin saflarını sıklaştırmaktır. Haydi Tekkeköylü kardeşim kaldır at üzerindeki ölü toprağını, ver kararını değiştir kaderini."

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 13:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?