2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tekkeköy için gelişim platformu

Tekkeköy'de gelişim öncesi çizilecek yol haritasının belirlenmesi amacıyla 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan “1. Kent Ortaklığı Akademik Düşünce Platformu” öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Tekkeköy Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya Başkan Hayati Tekin, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum örgütünün temsilcileri ve ilçenin önde gelen kişileri katıldı.

Toplantıda konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, "Tekkeköy'ün yetiştirmiş olduğu teknik, hukuki anlamda emekli mühendisler, iktisatçılar ve müdürlerle Tekkeköy'ün gelişimi öncesi çizilecek yol haritasını oluşturmak istiyoruz. 6-7 Haziran'da yapacağımız 1. Kent Ortaklığı Akademik Düşünce Platformu öncesi Samsun mutfağı Tekkeköy’de nasıl gelişir ve neler yapmak lazım, gibi bir düşünce ile ilçenin esas sahipleriyle bir ön görüşme yaparak fikirlerini almak istedim.

Bu, beyin fırtınasının Tekkeköy düşünürleri tarafından ön hazırlığıdır. Önümüzdeki hafta yapılacak olan bu beyin fırtınasında, Tekkeköy’ün gelişmesi için fikri olan herkesi bu toplantıya davet ediyorum” dedi.


Zaman içerisindeki bu toplantıları Samsun genelinde ve Karadeniz Bölgesi'nde yaygınlaştırılmasının düşünüldüğünü dile getiren Hayati Tekin, çağın en büyük değerinin bilgi olduğunun e bu bilgileri toparlayıp en güzel sonuçlara gideceklerine inandığının altını çizerek, "Hafta sonu yapılacak olan platforma her kesimden kişinin katılmasını istiyorum" diye konuştu.
“1. Kent Ortaklığı Akademik Düşünce Platformu”, 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 09:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?