2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tekkeköy SKM'ye görkemli açılış

AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin(SKM) açılışı görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.


Kurtuluş Mahallesi'nde yapılan açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkan Adayı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Şuayip Haliloğlu, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış öncesi bir konuşma yapan Yusuf Ziya Yılmaz, SKM açılısının miting meydanı havasına dönüşmüş olmasından ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi. Tekkeköy'ün kendi bünyesinde Samsun'un arka mahallesi ve iktidarın da nimetlerinden faydalanamayan bir ilçe konumunda olduğunun altını çizen Yılmaz, “Tekkeköy, Büyükşehir'in 4 tane ilçesinden birinin altına girdi ve kısa zamanda burada önemli çalışmalar yaptık. Tekkeköy'ün arka bahçe olmaktan adım adım kurtaracağız. Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyesi bütünleşmesini hep birlikte yapacağız. Siyasetten ziyade bizi Hasan Togar ile beraber el ele olmamızı sağlayın. Hizmet, birlik ve beraber olarak yapılır” dedi.


Tekkeköy'de 29 Mart akşamı tarih yazılacağına dikkat çeken Hasan Togar, günün değişim ve ülkeye hizmet etme zamanı olduğunu ifade etti. Arkasında 2 büyük liderin olduğunu kaydeden AK Parti Tekkeköy İlçe Başkan Adayı Hasan Togar, “Birincisi, Türkiye'de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ikincisi Türkiye'de belediyeciliğin mimarı ve mühendisi olan Yusuf Ziya Yılmaz'dır. Bize güvenin ve en ufak bir endişeniz olmasın. İlçemizde eğitim, sağlık, turizm ve en önemlisi işsizlik ile ilgili hiçbir problem çözümsüz kalmayacak. Ben bunu arkamda 2 büyük kişiye dayanarak söylüyorum” şeklinde konuştu.


Son olarak konuşan Ali Akyüz, bu hafta sonu pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Şubat'ta Samsun'a miting yapmak üzere geleceği müjdesini vererek, herkesi mitinge davet etti. Daha sonra kurdele kesimiyle SKM açılışı yapıldı.

İha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 16:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?