4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Tekkeköy'de bayanlar lokali açıldı

TEKKEKÖY'DE BAYANLAR LOKALİ AÇILDI

Tekkeköy Belediyesi tarafından Lojmanlar bölgesinde yapımı tamamlanan Bayanlar Lokali '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hizmete açıldı.

Lokalin açılışına katılan Başkan Hayati Tekin yaptığı konuşmada, “Buraya siyaset sokmayın” diye bayanlara seslendi. Tekin, şöyle konuştu: “Amacımız bayanlarımızın sosyal kültürel etkinlikler düzenleyebileceği bir mekan oluşturmaktı ve bugün bunun açılışını yapıyoruz. Sizlerden tek isteğim var, buraya lütfen siyaset sokmayın. Burada o partili bu partili olmayın, Tekkeköylü olun. Baskılara boyun eğmeyin, bu çatı adlında dayanışmanızı sürdürün. Erkeklere sunmadığımız bir hizmeti sizlere sunuyoruz. Lütfen sizler de buna sahip çıkın” dedi.

Kadınların erkekler kadar etkin olmadığı bir toplumun tek ayaklı olacağını ve geri kalmaya mahkum olduğunu belirten Başkan Tekin, toplumdaki gelişimin kadın ve erkeğin beraber yürüdüğü bir yapıyla sağlanabileceğini belirtti.

Açılışın ardından Avukat Öznur Altınsoy'un 'kadın hakları' konulu ve Dr. Cem Şahan'ın 'güvenli annelik' konulu söyleşileri ile devam eden etkinlik, sanatçı Sibel Yıldırım'ın konseriyle son buldu.

TEKKEKÖY'DE BAYANLAR LOKALİ AÇILDI
TEKKEKÖY'DE BAYANLAR LOKALİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 18:22:01
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 18:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?