2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Tekkeköy'de seçimleri kazanacağız'

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Samsun sanayisinin kalbi olan Tekkeköy'de seçimleri kazanacağız" dedi.


Seçim çalışmalarını Tekkeköy ilçesinde sürdüren Milletvekili Suat Kılıç, partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Şuayip Haliloğlu, Belediye Başkan Adayı Hasan Togar ve meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ziyareti yapan Kılıç, "Tekkeköy'ü kazanmak zorundayız. Samsun sanayisinin de sanayicisinin de iktidar partili bir belediye başkanı ile çalışmaya ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.


Tekkeköy'de halkla kucaklaşıp sorunlarını dinleyen ve ilçeye yönelik gelecek hedeflerini anlatan Kılıç, "Tekkeköylü hemşehrilerim senelerdir belediyede muhalefet adaylarını tercih ediyor. Tablo ortada. Tekkeköy'ü Büyükşehir sınırlarına kattıktan sonra yaptığımız hizmetleri çıkarırsanız geriye çöp, çamur ve çukurlardan başka bir şey kalmıyor. Şimdi gelin bu sefer birlikte hareket edelim. Tekkeköy'ü AK Parti'nin belediyecilik anlayışına emanet edelim. Adında köy var ama hayat kalitesinde Tekkeköy'de şehircilik anlayışımızı egemen kılmaya mecburuz.

Bugünkü görüntü Tekkeköy'e de Tekkeköylüye de inanın yakışmıyor. Muhalefet partili adayları tercih etmek hizmetler yağarken şemsiye açmak gibi bir durum. Tercihinizi Hasan Togar'dan, onunla birlikte Büyükşehir'den, milletvekillerinden yani kısaca AK Parti'den yana kullanın" diye konuştu.


"Tekkeköy, Samsun sanayisinin kalbidir" diyen Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsun'da sanayinin kalbi neresi? Tekkeköy! Kalbin ritmi bozuk olduğu zaman diğer organlar da ritim düzelir mi, düzelmez. Şimdi Tekkeköy'ün ritmini birlikte düzelteceğiz. İlçeye ayar vereceğiz, el ele hizmet üreteceğiz. Sanayi de sanayici de rahat edecek. Yeni yatırımlar yeni belediyecilik anlayışıyla ivmelenecek.

İşte Tekkeöy Tersanesi'ni görüyorsunuz, gece gündüz çalışıyoruz bitirmek için. Ne için, sizin için. İktidar harıl harıl çalışırken Tekkeköylü kardeşlerim de boş durmayacak, seyirci kalmayacak, önümüzdeki engellerin kaldırılmasına yardımcı olacak. Haydi şimdi Tekkeköy için büyük düşünmek zamanı. Ne diyoruz? 'Sen Tekkeköy'sün Büyük Düşün' diyoruz. Büyük düşüneceksiniz ki büyük işler olacak. Samsun'da tüm belediyeler AK Parti'li olurken, Büyükşehir AK Parti'li olurken Tekkeköy kenarda kalmasın, yetim evlat gibi olmasın. Doğru ve sağlam bir tercihle Tekkeköy'de Tekkeöylü de baş köşedeki yerini alsın."
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?