4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Teknepınar sandık başına gidiyor

TEKNEPINAR KÖYÜ SANDIK BAŞINA GİDİYOR

Canik Belediyesi'ne katılarak mahalle statüsüne kavuşmak için gerekli başvurularını tamamlayan Teknepınar köyü sakinleri, 9 Mayıs 2010 Pazar Günü referanduma gidiyor.

Canik Belediyesi'nin hizmetlerinden ve yatırımlarından faydalanmak isteyen Teknepınar köyü sakinleri mahalle olmak için gerekli olan başvuruları kısa bir zamanda tamamlayarak pazar günü yapılacak referandumu beklemeye başladı. Mahalle statüsüne kavuşup hizmetle tanışmak isteyen köy sakinleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i konuk etti.

Teknepınar Köyü Muhtarı Nevzat Öksüz'ün köy kahvesinde organize ettiği toplantıya katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, köy halkının istek ve sorunlarını dinledi. Toplantıya Başkan Genç'in yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Erbay, Selçuk Kemeröz, Seit İleri, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda köy sakini katıldı. Referanduma giden Teknepınar köyü sakinlerine almış oldukları karadan ötürü teşekkür eden Başkan Genç, vatandaşlara mahalle ile köy kalmanın arasındaki farkları anlatarak bilgi verdi. Genç, "İlçemizde son altı yılda hayal bile edilemeyen projeleri hayata geçirerek artık Canik'in Samsun'un arka bahçesi olmadığını, aksine Samsun'un yükselen bir değer olduğu ispatladık. İlçemizde yaşanmakta olan bu hızlı gelişim ve değişim beraberinde kalkınmışlığı ve modern yapılaşmayı getirdi. Canik'in gelmiş olduğu noktayı hepimiz müşahede ediyoruz. Köy statüsünden mahalle statüsüne çıkma kararı almanız hizmetlerin, yatırımların buralara taşınması için atılan çok önemli bir adım. Diğer Mahallelerde şahit olduğunuz hizmetlerin ve yatırımların buralara gelmemesi için hiçbir neden yok. Yeter ki siz referandumda hizmete evet deyin" şeklinde konuştu.

TEKNEPINAR KÖYÜ SANDIK BAŞINA GİDİYOR
TEKNEPINAR KÖYÜ SANDIK BAŞINA GİDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 18:01:02
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 18:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?