4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Teknopark 2011 sonunda tamam

TEKNOPARK 2011 SONUNDA TAMAM

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Samsun Teknopark Koordinatörü Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Teknopark’ı 2011 yılının sonunda bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Samsun Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı OMÜ Mühendislik Fakültesi’nde yapıldı. Teknopark bölgesinin alt yapı ve üst yapı çalışmaları için takip edilecek mimari projelerin kararlaştırıldığı toplantıya Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Samsun Teknopark Koordinatörü Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Samsun Valiliği İl Özel İdaresi ARGE Daire Başkanı Eyüp Elmas, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanvekili Servet Keskinsoy katıldılar.

Prof. Dr. Fehmi Yazıcı toplantıdan önce yaptığı açıklamada, “Bu sene temelini atmayı düşündüğümüz Teknopark’ı 2011 yılının sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Bu süreçte bina projelendirilecek. Binanın fiziki özellikleri ve sosyal alanları ile ilgili çalışmalar yapacağız. Ülkemizdeki diğer Teknopark örneklerini de ziyaret ederek, daha önce edinilmiş tecrübelerden faydalanacağız” dedi.

TEKNOPARK 2011 SONUNDA TAMAM
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 10:11:02
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 10:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?