5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Telekom'dan 3 S formülü

Türk Telekom Samsun İl Müdürü İsa Ömür, müdürlüğe bağlı çalışanların sevgi, sorumluluk ve samimiyet kavramlarından oluşan "3 S Formülü"ne inandığını ve bu inançla halka hizmet için çalıştığını söyledi. 

Türkiye Haber-İş Sendikası Samsun Şubesi'nin düzenlediği ve sendikanın Genel Başkanı Ali Akcan'ın da katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Türk Telekom Samsun İl Müdürü İsa Ömür, doğru, etkili ve sonuç getiren işlerin toplumun hayrına olan işler olduğuna dikkat çekti. 

Doğruya ulaşmak için insanların çalıştığı kurumlara, dolayısıyla ülkesine sahip çıkmasının önemini vurgulayan Ömür, "İnsanların parası olur sistem alır, parası olur yatırım yapar. Bizim yönetimden anladığımız hem sistem almak hem yatırım yapmak hem de çalışanlarımızı motive etmektir. Motive olacağız ki, halkımıza daha çok hizmet edeceğiz. Türk Telekom çalışanları birlik ve beraberlik içindedir ve insanlarımıza hizmet etmek için vardır" dedi. 

Hiçbir zaman rehavet istemediğini ve bütün çalışanların canlı ve hareketli olması gerektiğini de vurgulayan İsa Ömür, "Bizler yemek yerken de çalışırken de canlı olacağız. Daima hizmet etme tutumumuzu en öne alacağız. Samsun'da uyguladığımız 3 S Formülü'ne sadık kalacağız. Sevgiyi elden bırakmayacağız, çünkü sevgi hem yaradılışın hem ortak başarının anahtarıdır. Sorumluluk sahibi olacağız. Yaptığımız hem iyi hem kötü işlerin sorumlusu biziz. Samimiyetten taviz vermeyeceğiz. Söylediklerimizle yaptıklarımız uyacak. Türk Telekom çalışanları her haliyle gurur duysunlar. Çünkü bizler iyi olursak ticaret, siyaset, bankacılık, sağlık sektörü iyi olur. Dolayısıyla da bizim dinlenmeye, uyumaya zamanımız yok. Gece gündüz çalışacağız. Bu nedenle Samsun'da güzel noktalara ulaşıyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 23:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?