2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Terme'de 10'da 10 yapacağız

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Sonuç ortaya çıktı, dokuz beldesiyle birlikte Terme Belediyesi'ni de alarak Terme'de 10'da 10 yapacağız" dedi.


AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Terme Sanayi Sitesi'ndeki 320 faal iş yerini AK Parti İlçe Başkanı Adem Erbay, Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu ve partililer ile birlikte tek tek ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Sakarlı Beldesi, Yenidoğan Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi'nde düzenlenen mahalle mitinglerinde konuşan Kılıç, "Terme'de toplanan bu görkemli kalabalığı muhalefet liderleri şehir meydanlarında bile bulamıyor" ifadesini kullandı.

Terme'de üretilen ilk geminin suya indirildiğini hatırlatan Samsun Milletvekili Kılıç, "Terme'de şu an bir tersanemiz faal durumda. Yakın gelecekte yer tahsisi yapılan firmaların da üretime geçmesiyle birlikte Terme ve Tekkeköy tersaneleri Samsun'u gemi inşa sanayii liginin liderliğine taşıyacak. Ekonomideki dalgalanmalar nedeniyle denizcilik sektörü şu an durgunluk döneminde ama bir yıla kalmaz işler açılır" diye konuştu.


AK Parti'nin Terme'deki belde ve mahalle mitingleri Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Adem Erbay, Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu ve yüzlerce vatandaşın katıldığı görkemli bir törenlerle gerçekleştirildi.


AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç mitinglerde yaptığı konuşmada, Terme'de son 6 yılda yaşanan değişim ve gelişime dikkat çekti. "Terme'yi devlet hastanesine, temiz içme suyuna, şehirlerarası otobüs terminaline, Anadolu Lisesi'ne, balıkçı barınağına, tersanesine biz kavuşturduk" diyen Kılıç, şöyle konuştu: "Bizden öncekiler sadece konuşup gittiler, milletin ve memleketin uzun yıllarını heba ettiler. Seneler boşa geçti seneler. Nereden anlıyoruz o güzelim senelerin boşa tüketildiğini? Balıkçı barınağını biz yaptığımıza göre, Terme'yi Anadolu Lisesi'ne biz kavuşturduğumuza göre, tersaneyi Terme'de biz faaliyete geçirdiğimize göre, Terme Devlet Hastanesi bize nasip olduğuna göre, otogar ve içme suyu bile AK Parti beklediğine göre demek ki bizden önceki yıllar boşa geçmiş, heba edilmiş."


Terme'de ilçe belediyesi ile birlikte dokuz belde belediyesini de kazanmak istediklerini kaydeden Kılıç, "10'da 10 istiyoruz" dedi. Hüseyinmescit, Evci, Gölyazı, Söğütlü, Sakarlı, Kozluk, Ambartepe, Kocaman ve Bazlamaç ile birlikte Terme merkezde de seçimi kazanmak istediklerini kaydeden Kılıç, "Gayemiz çok sayıda belediye kazanmaktan öte beldelerimizin tamamını çöpten, çukurdan, çamurdan kurtarmaktır. Gayemiz halka hizmetin onurunu yaşamaktır" diye konuştu.
"İşimiz hizmet, gücümüz millet" ve "Terme'de 10'da 10" sloganlarını kalabalığa tekrar ettiren Suat Kılıç, "İşi hizmet olanın, gücü millet olanın yardımcısı Allah'tır. Allah yar ve yardımcımız olsun, yolumuz açık olsun" ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

İha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:02:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?