2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Terör zanlıları tutuklandı

Samsun'da, terör örgütünün üniversite ve gençlik yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlılardan biri, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından cumartesi günü Samsun il merkezinde çok sayıda eve düzenlenen operasyon kapsamında, PKK/KONGRA-GEL terör örgütünün üniversite ve gençlik yapılanmasında Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi adı altında faaliyet gösterdikleri iddiasıyla 2'si bayan 10 üniversite öğrencisi gözaltına alınmıştı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 10 kişiden örgütün Samsun sorumlusu olduğu iddia edilen Adnan A. (23), çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Diğer 9 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 20:16:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk gündüz IP: 78.51.17.xxx Tarih : 17.03.2009 21:13:42

BUNLARA GEREKEN CEZALARI VERSINLER DE AKILARI BASLARINA GELSIN.  VATANDAS YEMEYIP ICMEYIP  COCUK OKUTMAYA CALISIYOR  BUNLARDA O COCUKLARI KANDIRIP KENDILERI GIBI PISLIGE BULASTIRMAK ISTIYORLAR.TÜRK POLISI DAIMA BÖYLELERININ ENSESINDE OLACAKTIR.YASASIN TÜRK POLISI