2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

TFF Amatör Kurul Toplantısı yapıldı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Kurul Toplantısı Samsun'da yapıldı.

Samsun Omtel Otel'de düzenlenen ve başkanlığını TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör Kurul Başkanı Mehmet Baykan'ın yaptığı toplantıya TASKK Genel Başkanı Orhan Saka, İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu ve Türkiye'deki 35 amatör kurul üyesi katıldı.

Toplantıda 2009-2010 amatör futbol sezonuna ait bazı kararlar alındı. TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör Kurul Başkanı Mehmet Baykan, toplantıda yaptığı açıklamada, Mahmut Özgener başkanlığındaki TFF Yönetim Kurulu'nun onayıyla bu toplantıda alacakları kararların yürürlüğe gireceğini söyledi.

Baykan, "Geçtiğimiz yıl amatör futbol lisans işlemler ücretlerinde yapılan indirimin lisanslı futbolcu sayısının artışına kısa yönden olumlu olarak yansıdığını ve 2009-2010 sezon öncesinde de yeni bir indirimin amatör futbol lisans işlem bedelleriyle alakalı uygulamaya konulacağını ifade ediyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 14:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?