6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

THK'dan Alaçam'a ziyaret

Samsun'un Bafra, Alaçam ve Yakakent İlçeleri Türk Hava Kurumu(THK) Şubesi Bölge Başkanı Orhan Atmaca ve yönetim kurulu, Alaçam İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü ve Yakakent İlçe Kaymakamı Bilgehan Karanfil'i ziyaret etti.


Alaçam ilçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü'yü makamında ziyaret eden Orhan Atmaca, THK'nın Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçesinde Kurban Bayramı'nda topladığı deri sayısının her geçen yıl artış gösterdiğini belirterek, vatandaşların THK'ya olan ilgisinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.


Alaçam İlçe kaymakamı Sezgin Üçüncü, kurban derisi toplama yetkisinin sadece THK'ya ait olduğunu ve ilçede gereken çalışmayı yapacaklarını söyledi.
THK Şube Yönetimi daha sonra Yakakent İlçe Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Bilgehan Karanfil, kurban derisi toplanmasında köy ve mahalle muhtarlarının THK'ya yardımcı olacağını dile getirdi.


Orhan Atmaca, kurban derisi toplanması konusunda bir aydır yoğun bir şekilde çalışma yaptıklarını belirterek, "Milli bir servet olan derileri en iyi şekilde ve amacına uygun olarak değerlendirmek için çalışmaktayız. Üzerinde THK yazılı önlükler giyen kurum elemanlarımız tarafından kurban derileri toplanacak ve resmi makbuz verilecek. Bu konuda vatandaşların özellikle dikkatli olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 18:56:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?