4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

TIR market okullarda...

TIR MARKET OKULLARDA

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından başlatılan "Samsun'da Var, Samsun İçin Al" kampanyası kapsamında hazırlanan ve içerisinde Samsun'da üretilen ürünlerin yer aldığı "TIR Market" Ticaret Meslek Lisesi'nde büyük ilgi gördü.

Samsun TSO tarafından hayata geçirilen ve kentte büyük ilgi gören "Samsun'da Var, Samsun İçin Al" kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda iki etap şeklinde yapılan Samsun ürünlerinin tanıtımının ardından, kampanya kapsamında yeni bir çalışma daha yapıldı. Büyük ilgi çeken kampanya çerçevesinde içerisinde Samsun'da üretilen ürünlerin yer aldığı bir "TIR Market" hazırlandı.

Samsun'da üretilen ürünlerin öğrencilere tanıtılmasını ve tercih etmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan TIR Market dün ilk olarak Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde sergilendi. İçerisinde yaklaşık 100 çeşit Samsun ürününün yer aldığı TIR Market büyük ilgi gördü. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler, TIR Market'i ziyaret ederek, Samsun'da üretilen ürünleri yakından görme şansı buldu. TIR Market'i ziyaret edenlere ayrıca, Samsun ürünleri de ikram edildi.

TIR Market, önümüzdeki hafta boyunca 10 okulu ziyaret ederek, öğrenci, veli ve öğretmenlerle buluşacak.

TIR MARKET OKULLARDA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 17:16:03
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 17:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?