4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

TIR market okullarda

TIR MARKET OKULLARDA

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından başlatılan, "Samsun'da Var, Samsun İçin Al" kampanyası çerçevesinde hazırlanan 'TIR Market' okulları dolaşırken, öğrenciler hem eğlendiriliyor hem de Samsun ürünleri almaları için bilinçlendiriliyor.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan, "Samsun'da Var, Samsun İçin Al" kampanyası çerçevesinde hazırlanan ve içinde Samsun ürünlerinin yer aldığı, 'TIR Market' okulları dolaşmaya devam ediyor. TIR Market'in dünkü durağı ise, Şehit Onbaşı Yücel Ünsal İlköğretim Okulu ve Samsun TED Koleji oldu. Öğrenciler, okullarına gelen TIR Market'e büyük ilgi gösterdi. Samsun ürünlerini yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, düzenlenen etkinliklerle de bol bol eğlendi. Palyaçolar, öğrencileri eğlendirirken, diğer taraftan da Samsun ürünlerini tercih etmeleri konusunda bilinçlendirdi. Oyunlar oynayarak güzel vakit geçiren öğrenciler, ayrıca kendilerine ikram edilen Samsun ürünlerinden de aldılar. Özellikle çocukların Samsun ürünlerini küçük yaşta benimsemeleri ve tercih etmeleri amacıyla hazırlanan TIR Market, okulları dolaşmaya devam edecek.

HEDEF KİTLE ÇOCUKLAR

Kampanyanın tüm hızıyla devam ettiğini belirten Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehnaz Dereli, "Halen devam eden kampanyamız boyunca birçok etkinlik düzenledik. Şu anki hedef kitlemiz ise çocuklar. Bilindiği gibi çocuklarımız önemli bir tüketici grubunu oluşturuyor. Öte yandan bilinçli çocuklarımızın da ailelerini Samsun ürünlerine yönlendireceklerini düşünüyoruz. Çocuklarımızın kampanyaya beklediğimizden fazla ilgi göstermesi bizleri çok memnun etti. Öğrencilerimizin de katkılarıyla kampanyadaki hedefimize daha kolay şekilde ulaşacağımız kanısındayım" dedi.

TIR MARKET OKULLARDA
TIR MARKET OKULLARDA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 16:28:01
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 21:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?