3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

TKK yeni bölge müdürü görevde

TKK YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Samsun Bölge Müdürü Bülent İşkür'ün Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine atanmasının ardından, TKK Sakarya Bölge Müdürü Mesut Atav, Samsun Bölge Birliği'ne bölge müdürü olarak atandı.

Üç yıldır Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Bülent İşkür, devir teslim töreninde bir konuşma yaptı. Bülent İşkür personele hitaben yaptığı konuşmasında, "Samsun Bölge Birliği'nde tüm çalışanların desteği ile iyi işler yaptık. Merkez Birliğimizin de desteği ile Samsun Bölge Birliği doğru istikamete yönlendirdik. Kurumun asıl amacı Türk çiftçisine hizmettir. Bu hizmet aksamadan devam edecektir. Emaneti tecrübeli bir yönetici arkadaşıma devretmenin rahatlığı içindeyim. Eminim Samsun Bölge Birliği yeni bölge müdürü ile doğru istikametine devam ederek, daha büyük başarılar elde edecektir. Ben de Ankara'daki yeni görevimde Samsun için elimden gelen desteği vermeye çalışacağım. Bütün mesai arkadaşlarıma görev yaptığım süre içinde bana verdikleri destek ve gösterdikleri gayret ve özverileri için teşekkür ediyor bu atamaların Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Görevi devralan yeni Bölge Müdürü Mesut Atav da yaptığı konuşmada, "Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği'ne atanmamdan dolayı oldukça mutluyum. Çünkü burada yapılacak çok iş var. Sayın Bülent İşkür görev yaptığı süre içinde çok önemli mesafeler kat etti. Bölge birliğinin yaşadığı zor günleri aşmada büyük katkıları oldu. Bizde görev yapacağımız süre içerisinde doğru yapılan bütün işleri daha da geliştirmeye ve ileri götürmeye gayret edeceğiz. Tüm çalışanlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kooperatifçilik özveri ve fedakarlık gerektirir. Samsun Bölge Birliği'nin yaralarına hep birlikte merhem olmaya çalışacağız. Yapılacak çok işimiz var. Önceki Bölge Müdürümüzün Merkez Birliği Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atanması da bizler için sevindiricidir. Ona da yeni görevinde başarılar dilerken Ankara'dan bize daima destek olacağını bilmenin de rahatlığı ve huzurunu hissediyoruz. Tarım Kredi ve bölge çiftçisine hayırlı olsun" diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Oy da yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Tarım Kredi Kooperatifleri oldukça zor günler yaşadı, son üç yıldır önemli mesafeler kat edildi. Ümit ediyorum ki bu görev değişikliği daha önemli işler yapılmasına vesile olacaktır. Yeni Bölge Müdürümüzün tecrübeli bir yönetici olduğunu biliyor ve ona güveniyoruz. Bülent İşkür beyin de Merkez Birliği Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atanmasından memnuniyet duyuyoruz, ancak ayrılığımıza da üzülüyoruz. Bu atamaların her iki yöneticimize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum."

Toplantının ardından yeni Bölge Müdürü Mesut Atav, kurumu gezerek bilgi aldı.

TKK YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
TKK YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 11:11:02
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 14:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?