6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tok, Gazi'deki esnafı ziyaret etti

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'na resmen yaptıktan sonra, İlkadım ilçesine dahil edilen Gazi bölgesi esnaflarını ziyaret etti.


Gazi ve Yeşilkent Belediyelerinin 'İlkadım ilçesi' altında birleştirilmesiyle Büyük İlkadım ilçesine talip olan Başkan Erdoğan Tok, Gazi'de esnaf ziyaretinde bulundu. İstiklal Caddesi üzerindeki esnafları dükkan dükkan gezen Başkan Tok'a esnaflar, yapılan ziyaretten ötürü teşekkür etti.

Halkın içinde olmayanların kaybetmeye mahkum olduklarını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, göreve geldikleri ilk günden beri İlkadım'da ticaret yapan her esnafın dükkanını en az dört kere ziyaret ettiğini, vatandaşla her zaman bir araya gelmeyi bahane ederek cenaze, düğün, hac ziyaretleri ve sünnetlere katıldığını, Acem Tekkesi Beş Çayı programlarıyla bir yıl içersinde ay içersinde yaklaşık 12 bin 500 ev hanımı ile bir araya geldiğini dile getirdi. Belediyelerin rutin hizmetlerinden ve asli görevlerinden olan çalışmaların sosyal ve kültürel çalışmalarla taçlandırılması gerektiğini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, hizmet ve projelerinde halkın istek ve ihtiyaçlarının tespit edilerek insan merkezli çalışmaların yapıldığını, hizmetleri halk beraber yürüttüklerini kaydetti. Yaşayan bir kentin tüm ihtiyaçlarını gözeten çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Tok, "İlkadım Belediyesi sınırların çok daha ötesinde bir kent vizyonu hedeflemekteyiz. Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil, gelecek nesiller için de önemli yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirmiş olduğumuz projelerle vatandaşımızın sosyal yaşam alanını genişletiyoruz. Fiziki çalışmalardan ulaşım alanına, sosyal yardımlaşmadan kültürel etkinliklere, festivallerden ramazan şenliklerine, spordan meslek edinme kurslarına Türkiye'nin en büyük, uzun soluklu ve ilklerine imza atmış bir ekibiz. Karadeniz bölgesinin metropolü niteliğindeki bir kentin sosyal, kültürel ve tarihi değerlerini yükselterek belediyecilik sektörüne yeni bir bakış getirdik" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 16:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?