6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Tok, Gümüşhaneliler buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gümüşhaneliler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gümüşhaneliler ve Gümüşhane’yi Sevenler Hizmet Vakfı’nda düzenlenen kahvaltıda Vakfı Başkanı Dr. Abdullah Taşkın ile Kabaktepe, Torul-Kürtün, Gökçeköy, Pedin,Özen, Ünlüpınar, Kocayokuş derneklerinden temsilcileri hazır bulundu.

Kahvaltıya davetli olarak katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Erdoğan Tok, “304 bin nüfusuyla 47 ilden büyük nüfusa sahip İlkadım ilçesi, şehrin merkezi olması bakımından birçok ticaret ve yaşam merkezini bünyesinde barındırıyor. Farklı şehirlerden gelen insanların da büyük bir kısmı ilçemizde ikamet ediyor. Değişik illerden gelen vatandaşlarımızın birlik, beraberlik içerisinde hemşehri dernek ve vakıf çatısı altında bulunmaları bizleri mutlu ediyor. Bu birlik ve beraberliği sağlayan derneklerimizden biri olan Gümüşhane'yi Sevenler Hizmet Vakfı bu anlamda da önemli çalışmalara atıyor” dedi.

Yeni yasa ile ilçe statüsüne getirilen İlkadım'ın çağdaş bir anlayış ve hizmet aşkıyla ilmek ilmek dokunacağını Erdoğan Tok, “Tarih, kültür ve sanayi kenti olan İlkadım'ı çağdaş çizgide yapılandırıp geleceğini kurtarmak zorundayız. Göreve gelirken ilk önce vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. Sosyal araştırmalar neticesinde vatandaşımızın durum envanterini çıkardık. Benim vatandaşım neyi istiyor, neler eksik, neler yapmamız lazım? Önce bunun sorularını kendimize sorduk. Bu soruların cevabını arayarak hizmetlerimize şekil verdik ve vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Gümüşhaneliler ve Gümüşhaneyi Sevenler Hizmet Vakfı Başkanı Dr. Abdullah Taşkın da İlkadım’ın şehrin kalbi, ticaretin, ekonominin, kültür ve sanatın tam merkezinde olduğuna dikkat çekerek, belediyenin bölgeyi fiziki ve sosyokültürel çalışmalarıyla gözde bir kimliğe kavuşturduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Dr. Abdullah Taşkın, derneklerine ve İlkadım’a kazandırdığı hizmetlerinden ötürü Başkan Erdoğan Tok’a plaket takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 19:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?