2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

TOK, ziyaretlerini sürdürüyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor.


Günün büyük bir bölümünü ziyaretlere ayıran Başkan Erdoğan Tok, görev süresi içersinde belediye olarak şehirle bütünleştiklerini, birleştirici bir rol üstlendiklerini kaydetti.

Ziyaretlerini hız kesmeden devam eden Başkan Tok, SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan, İlkadım İlçe Müftüsü Keramettin Demir, Zafer Vergi Dairesi Vekili Hülya Yıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Muhsin Öztürk, Gaziler Vergi Dairesi Müdürü Murat Kahramanoğlu'nu ziyaret etti. "Samsun için düşünen herkesin Samsunluluk bilinciyle hareket etmesi gerekir" diyen Başkan Erdoğan Tok, "Samsun için düşünen yaşadığı kent için hizmet etmek isteyen herkesin bu şehrin hizmetkarı olması gerekir" diye konuştu. Görev süresi içersinde halka en iyi hizmeti götürmek için çalışmalarında sivil toplum örgütlerinin, meslek odalarının ve kamu kurum ve kuruluşlarının düşüncelerine her zaman önem verdiklerini söyleyen Tok, "Hayata geçirdikleri tüm projelerinde ilgili sivil toplum örgütleri ve odalar ile her platformda işbirliği ve dayanışma içerisinde olduk.

'Ben bilirim' anlayışından hep kaçındık. Çünkü muhakemede, istişarede ortak akılda, yaşadığımız kent için düşünen fikir birliğinde toplum yararı var. Sivil toplum örgütleri, meslek odaları gibi toplum faydasını merkez tutan kuruluşlar bu şehrin can damarıdır. Şehrin kitlesel hareket kabiliyetini ve dinamikliğini artıracak olan bu kuruluşların, örgütlenmelerin kalplerinin Samsun için attığı şüphesizdir. Samsun sevdalısı ve hizmetkarı olarak şehre hizmet etmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.


Tok, Samsun'da farklı şehirlerden, ilçelerden, köylerden gelerek yaşayan birçok insanın Samsunluluk bilinciyle bu şehir için düşünmesi ve şehre sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 15:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?