2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tok : Bu bir veda değil

Teşekkür ziyaretlerine başlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ziyaretlerinin veda olmadığını, Samsun sevdalısı olarak bu şehre hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kamu kurum kuruluşlarına yönelik teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk olarak Çevre ve Orman İl Müdürü Kadir Kılıç'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Erdoğan Tok, daha sonra ziyaretlerini Sağlık İl Müdürü Mustafa Kasapoğlu, İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Parlak, İlkadım İlçe Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hamdi Engin ile devam ettirdi. Ziyaretlerinin veda olarak anlaşılmamasının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun'da yaşayan, bu kentin hizmetkarı ve sevdalısı olarak içimizdeki hizmet aşkımızı söndürmedik, söndürmeyeceğiz" dedi.


İnsana hizmet etmeyi kendilerine şiar edindiklerini söyleyen Başkan Erdoğan Tok, başkanlık süresi içersinde adaletli olmaya, hakkı hak sahibine teslim etmeye, darda olana yardım etmeye, kendilerine verilen emanete ehil olmaya ve bu emaneti verenleri hayal kırıklılığına uğratmamaya gayret gösterdiklerini ifade etti.
Beş yıllık belediye başkanlığı döneminde katılımcı ve ortak akıl anlayışıyla yöneticilik yaptıklarını dile getiren Tok, "Kamu kurum ve kuruluşları, meslek örgütleri, sendikalar odalar, toplum yararı gözeten tüm kuruluşlarla hep istişare içersinde olduk. Toplumun tüm katmanları ile diyalog halinde olduk. Hiç bir zaman ayrımcılık yapmadık. Eşitlik ilkesiyle adil bir yönetim anlayışı ortaya koyduk" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 13:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?