2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Tok: biz bir aileyiz

Samsun’da değişim için yeni bir ışık yaktıklarını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkan adayı Erdoğan Tok, yakılan bu ışığın, AK Parti’nin ilkeleri doğrultusunda, aydınlık günlerin, Samsun’un ve parti teşkilatının teminatı olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Erdoğan Tok, AK Parti’nin çok geniş ve büyük bir aile olduğunu belirterek, ‘‘Biz bir aileyiz’’ vurgusu yaptı.


Herkesi kucaklayan bir anlayışla hizmet edeceğini söyleyen Erdoğan Tok, Yunus Emre’nin “Biz gelmedik, kavga için, bizim işimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüler yapmaya geldik” sözünü tekrarlayarak, birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın, ortak sesin ve dayanışmanın adresi olacağız” diye konuştu.
Ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un ‘‘Toplu vurdukça gönüller, onu top sindiremez” mısrasıyla birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Erdoğan Tok, “Göreve geldiğimizde Samsun’u tüm unsurlarıyla kucaklayan, şehre küsmeyen, küstürmeyen, kırmadan kırdırmadan, herkesi ortak bir paydada buluşturan bir anlayışı hakim kılacağız. Biz, birlik ve beraberliği tesis edeceğiz. AK Partimize olan sevdayı her geçen gün daha da yükseklere çıkaracağız. Bizimle birlikte olanlar AK Parti’de hizmet etmek ve görev almak için yarışacak. Partimize hizmet etmenin şevkini ve heyecanını yaşayacak” şeklinde konuştu.


Düşünen insanlar için “yeni nefes, ortak bir ses” etrafında toplanmaları gerektiğine işaret eden Tok, şöyle konuştu: “Değişim rüzgarları, Samsun sardı. Bu sıcak ve samimi rüzgar herkesin iliklerine kadar sindi. Bu rüzgarın önünde duranlar, bu rüzgarı arkasına alsın. Düşünen insanlar için bu rüzgar,teşkilatın sesine kulak veren, tabanı kucaklayan,dayanışmayı ve beraberliği arzu edenlerin oluşturduğu bir hava. Bu anlayış, ben değil, biz anlayışını ilke edinen, teşkilatın önceliklerini bilen ve önceliklerine göre hareket edecek bir anlayış. Bir değişim meşalesi yaktık. Samsun için yeni bir ışık yaktık. Bu ışık partimizin ilkesi doğrultusunda aydınlık günlerin şehrimiz ve partimiz için teminatıdır.”

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?